Försäljning och uthyrning av pålmaskiner

Finnpiling är en pålitlig och flexibel partner vad gäller pålningsutrustning och pålmaskiner.   Vi säljer och hyr ut följande pålningsutrustning och maskiner: pålhammare, slaghammare, pålmaskiner, vibratorer, borriggar, kraftaggregat, reservdelar till pålmaskiner samt annan pålningsutrustning etc.

Vi erbjuder ett bra sortiment av fullständigt underhållna och genomgångna, begagnade pålmaskiner och utrustning för grundläggningsplaneringsprojekt. Vi säljer och hyr ut pålmaskiner och utrustning runt om i världen. Vid behov anpassar vi maskinerna efter kundernas behov. Se tillgången på maskiner och andra uppgifter på vår webbsida samt be om en offert. Genom att ta kontakt får du bilder och en mer detaljerad beskrivning av pålmaskinerna och deras specifikationer.

Vi köper din pålningsmaskin och utrustning. Du finner en köpare till din maskin genom oss. Be gärna om en offert gällande din maskin.

Finnpiling är en officiell återförsäljare för bland annat följande märken: PVE pålmaskiner och pålhammare samt Müller vibratorer, pålningsutrustning och maskiner.

Kontakta oss gärna om en offert gällande våra produkter. Du får maskinerna snabbt och enkelt direkt från vårt lager.